mailMail bel(088) 0541 000       Specialisten in het reinigen van overlijdenslocaties en calamiteitenreiniging

PMF is een gespecialiseerde dienstverlener voor het reinigen en desinfecteren van overlijdens- en ongevalslocaties. De specialisten van PMF zorgen ervoor dat een overlijdenslocatie weer vertrouwd en schoon is voor nabestaanden en andere betrokkenen. PMF wordt in uiteenlopende gevallen ingeschakeld, meestal na een ongeval, na zelfdoding of na een natuurlijk overlijden met complicaties (zoals ernstig bloed- of vochtverlies of bij een vinding van een stoffelijk overschot in staat van ontbinding).

Geavanceerde apparatuur

De primaire taak van PMF is het zorgvuldig verwijderen van geuren, bloed, lichaamsvocht en andere sporen (zoals onderzoeksporen van politie of recherche). Dankzij geavanceerde apparatuur en reinigingsmiddelen is een overlijdenslocatie vaak binnen enkele uren weer toegankelijk. Alle materialen, reinigingsmiddelen en werkzaamheden worden getoetst aan de ISO 9001-certificering

Aandacht voor mensen

Naast technische perfectie streven de PMFmedewerkers naar een optimale begeleiding van en voorlichting aan nabestaanden. Ze geven desgewenst (op discrete wijze) informatie over hun werkwijze en zijn te allen tijde bereid om de nabestaanden te begeleiden bij het bezoeken van de overlijdenslocatie.

Altijd oproepbaar

Omstandigheden rondom een overlijden vragen vaak om snel en adequaat handelen. Daarom zijn de medewerkers van PMF 24 uur per dag, 7 dagen per week oproepbaar en inzetbaar via een speciaal spoednummer. PMF opereert landelijk en streeft ernaar om uiterlijk binnen 90 minuten aanwezig te zijn.

 

Bovenstaand artikel kunt u nalezen in ons magazine Respect. Hebt u dit (nog) niet ontvangen? U kunt het hier aanvragen.

Back To Top