mailMail bel(088) 0541 000       Specialisten in het reinigen van overlijdenslocaties en calamiteitenreiniging

DuizendpootHans Sinke was op 1 juli 2018  25 jaar in dienst is bij Cura Mortu Orum Mortuariabeheer B.V. maar deze week werd dit feestje officieel gevierd.

In de loop der jaren vervulde hij diverse functies binnen CMO. Uiteraard als medewerker postmortale zorg, maar ook als obductie-assistent en embalmer. Ook was hij een aantal jaren teamleider van CMO Utrecht.

Uitbreiding
De komst van Mortuarium Schiphol in 1997 zorgde voor uitbreiding van zijn werkzaamheden. Hij balsemde (en balsemt) daar de overledenen, maar nam in de afgelopen jaren tijdens een aantal weekenden ook waar voor zijn collega’s.

Coördinator
Hij kreeg ook de leiding over de business-units CMO Speciale Diensten, Servicedesk Thanatopraxie en Post-Mortem Facilities. Als coördinator is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse inzet van obductie-assistenten, thanatopracteurs en schoonmakers.

Veelzijdig
Dat Hans Sinke geen vaste standplaats heeft in Nederland, zorgt er voor dat hij ook wordt ingezet voor werkzaamheden die helemaal niets met overledenenzorg te maken hebben. Zoals bij de inrichting van onze meldkamer aan de Wallerstraat in Delft in 1995, of bij het verhuizen van het ZDG-kantoor binnen Geldermalsen in 2005.

Wij zijn blij met Hans Sinke, die zich in 25 jaar ontpopt heeft als een veelzijdige en betrouwbare collega. Wij feliciteren hem van harte met dit jubileum.

 

Back To Top