mailMail bel(088) 0541 000       Specialisten in het reinigen van overlijdenslocaties en calamiteitenreiniging

Plaats van overlijden weer toegankelijk

Respectvol, discreet, gecertificeerd, doeltreffend

Post Mortem Facilities (PMF) is een gespecialiseerde dienstverlener voor het vakkundig en respectvol reinigen en desinfecteren van overlijdens- en ongevalslocaties. PMF zorgt ervoor dat de overlijdenslocatie weer een vertrouwde en schone omgeving wordt voor nabestaanden en andere betrokkenen. PMF is 24/7 landelijk inzetbaar voor de reiniging van overlijdenslocaties en calamiteitenschoonmaak.

plectrumJos

Jos Toes, directeur Shunter Locomotices, Rotterdam

Lees meer
plectrumHans

Hans van de Weerd, mede-eigenaar Van de Weerd Uitvaartzorg, Ede

Lees meer
plectrumjohan

Johan van Rosendaal, Chef opsporing District 10 van politie-eenheid Rotterdam

Lees meer

Over PMF:

Bijzondere omstandigheden vragen om zorgvuldigheid

Onze specialisten worden ingeschakeld in uiteenlopende omstandigheden, zoals bij een ongeval, suïcide of natuurlijk overlijden met complicaties (bijvoorbeeld met ernstig bloed- of vochtverlies, of bij een vinding van het stoffelijk overschot in staat van ontbinding).

In vrijwel alle gevallen is het voor nabestaanden erg aangrijpend om terug te keren naar de plaats waar hun dierbare is overleden. Wij zorgen ervoor dat zij in een vertrouwde omgeving terechtkomen, waar ze niet of nauwelijks geconfronteerd worden met de omstandigheden van het overlijden.

De primaire taak van PMF is het zorgvuldig verwijderen van geuren, bloed, lichaamsvocht en andere sporen. Daarvoor gebruiken we zeer geavanceerde apparatuur en reinigingsmiddelen. Desgewenst begeleiden we de nabestaanden bij het bezoeken van de gereinigde overlijdenslocatie.

Lees meer

Laatste nieuws

'Ik ben zuinig op het leven geworden'. In het blad Linda Wonen van @LINDAnieuws wordt collega Mariëlle van Heteren-… https://t.co/MPJw7QvkOE
about 6 jaar ago | @PMF_nl

Contact

We horen graag van u!

Voor vragen of meer informatie over Post Mortem Facilities kunt u het contactformulier invullen. Uw gegevens zijn veilig. Uw emailadres en andere gegevens zullen niet worden gepubliceerd of gedeeld met anderen.

Post Mortem Facilities
Postbus 24098
3502 MB Utrecht

T (088) 0541 000
F (0345) 58 06 59
E info.pmf@zdg.nl
    Ik wil graag
    Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van ons werk en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
    Uw gegevens zijn veilig! Uw emailadres en andere gegevens zullen niet worden gepubliceerd of gedeeld met anderen.

    Back To Top