mailMail bel(088) 0541 000       Specialisten in het reinigen van overlijdenslocaties en calamiteitenreiniging

Op 10 februari 2017 heeft Hans Sinke, coördinator Post-Mortem Facilities, een nieuwe bedrijfsauto in gebruik genomen.

nieuwe auto PMFDe dienstverlening van Post-Mortem Facilities stelt bepaalde eisen aan de te gebruiken auto. In de auto moet een grote voorraad schoonmaakartikelen kunnen worden opgeslagen. Schoonmaakmaterieel (zoals reinigingsapparatuur) moet probleemloos kunnenn worden meegenomen. Daarnaast moet de auto ook ruimte bieden aan materiaal dat van een overlijdenslocatie moet worden afgevoerd naar een afvalverzameldepot.

Om die reden is gekozen voor het model Expert van Peugeot, een bestelbus waarmee de medewerker van Post-Mortem Facilities zijn of haar werkzaamheden op respectvolle wijze kan uitvoeren.

Uiteraard is de auto voorzien van de huisstijl van Post-Mortem Facilities. nieuwe auto PMF

*********************************************************

nieuwe auto PMFPost-Mortem Facilities

Post Mortem Facilities (PMF) is een gespecialiseerde dienstverlener voor het vakkundig en respectvol reinigen en desinfecteren van overlijdens- en ongevalslocaties. PMF zorgt ervoor dat de overlijdenslocatie weer een vertrouwde en schone omgeving wordt voor nabestaanden en andere betrokkenen.

Onze specialisten worden ingeschakeld in uiteenlopende omstandigheden, zoals bij een ongeval, suïcide of natuurlijk overlijden met complicaties (bijvoorbeeld met ernstig bloed- of vochtverlies, of bij een vinding van het stoffelijk overschot in staat van ontbinding).

In vrijwel alle gevallen is het voor nabestaanden erg aangrijpend om terug te keren naar de plaats waar hun dierbare is overleden. Wij zorgen ervoor dat zij in een vertrouwde omgeving terechtkomen, waar ze niet of nauwelijks geconfronteerd worden met de omstandigheden van het overlijden.

De primaire taak van PMF is het zorgvuldig verwijderen van geuren, bloed, lichaamsvocht en andere sporen. Daarvoor gebruiken we zeer geavanceerde apparatuur en reinigingsmiddelen. Desgewenst begeleiden we de nabestaanden bij het bezoeken van de gereinigde overlijdenslocatie.nieuwe auto PMF

 

Back To Top