mailMail bel(088) 0541 000       Specialisten in het reinigen van overlijdenslocaties en calamiteitenreiniging

Op 28, 29 en 30 september a.s. kunt u op de UitvaartVakbeursUitvaartVakbeurs 2016 kennis maken met onze bijzondere dienstverlening: het toegankelijk maken van overlijdenslocaties.

PMF is een gespecialiseerde dienstverlener voor het reinigen en desinfecteren van overlijdens- en ongevalslocaties. De specialisten van PMF zorgen ervoor dat een overlijdenslocatie weer vertrouwd en schoon is voor nabestaanden en andere betrokkenen.

PMF wordt in uiteenlopende gevallen ingeschakeld, meestal na een ongeval, na zelfdoding of na een natuurlijk overlijden met complicaties (zoals ernstig bloed- of vochtverlies, of bij een vinding van een stoffelijk overschot in staat van ontbinding).

Op de UitvaartVakbeurs hebt u volop gelegenheid kennis te maken met de dienstverlening van Post Mortem Facilities.

Wilt u ons bezoeken? Reserveer dan hier uw (gratis) kaarten.

Plaats: Evenementenhal, Franklinweg 2, 4207 HZ GORINCHEM
Data & Openingstijden:
woensdag 28 september van 10.00 uur tot 21.00 uur
donderdag 29 september van 10.00 uur tot 21.00 uur
vrijdag 30 september van 10.00 uur tot 18.00 uur

Zet deze data alvast in uw agenda en wij ontmoeten u graag op onze stand.

*************************

UitvaartVakbeurs 2016: ‘Fit naar de toekomst’

Ruim 250 toeleveranciers uit de uitvaartbranche (waaronder Cura Mortu Orum mortuariabeheer b.v.) heten u van harte welkom bij de Uitvaart Vakbeurs 2016!
De Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) initieert in 2016 weer deze vierjaarlijkse vakbeurs voor de gehele uitvaartbranche.
Het centrale thema van deze editie is ‘Fit naar de Toekomst’.

Doel van de Uitvaart Vakbeurs is om zoveel mogelijk verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar te brengen. “Voor een succesvolle beurs is het in elk geval van groot belang dat er voor bezoekers een breed aanbod is en dat deelname voor zoveel mogelijk exposanten financieel bereikbaar is,” stelt VTU-voorzitter Peter van Wijk. “Niet alleen voor bezoekers en exposanten uit eigen land, maar zeker ook internationaal.”

Aanvullende beursinformatie

Achtergrondinformatie Uitvaart Vakbeurs 2016

De Uitvaart Vakbeurs 2016 is een initiatief van de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU). Sinds 1993 is de VTU dé belangenorganisatie voor toeleveranciers voor uitvaartverzorgers, begraafplaatsen, crematoria en mortuaria.

De organisatie ligt bij Evenementenhal Gorinchem. Dit evenement- en beurshuis opende haar deuren in 2005. Het complex – met vierduizend gratis parkeerplaatsen – is uitstekend bereikbaar en ligt zeer centraal, direct naast de snelweg A-15.

Back To Top