mailMail bel(088) 0541 000       Specialisten in het reinigen van overlijdenslocaties en calamiteitenreiniging

Sinds de lente van 2014 versterkt Mariëlle van Heteren het team van PMF. Waarom heeft zij besloten om deze stap te maken?

“Al sinds de start van PMF ben ik geïnteresseerd in de werkzaamheden die zij uitvoeren. Toen er begin dit jaar een vacature vrijkwam, heb ik dan ook direct gesolliciteerd. Ik werk al een lange periode (9 jaar) als medewerker postmortale zorg bij CMO en ben daardoor bekend met bijzondere omstandigheden rondom een overlijden. Het leek mij een mooie uitdaging om naast het verzorgen en in sommige situaties weer herkenbaar maken van overledenen, ook mee te kunnen werken aan het weer toonbaar en leefbaar maken van een overlijdenslocatie.

“Er is ook het besef dat je enorm in iemands privéleven stapt op het moment dat je door de deur naar binnen gaat. Dat vraagt om respect en geeft je direct het besef waar je het voor doet: dat deze plek weer toegankelijk en bewoonbaar wordt.”

In de afgelopen maanden ben ik ingewerkt door coördinator Hans Sinke en heb ik al enkele meldingen zelfstandig uitgevoerd. Het werk is erg afwisselend en het geeft veel voldoening als de sporen van een ongeval, zelfdoding of misdrijf niet meer zichtbaar zijn, zodat nabestaanden een woning weer kunnen betreden of dat een trein weer ingezet kan worden.”

Back To Top