mailMail bel(088) 0541 000       Specialisten in het reinigen van overlijdenslocaties en calamiteitenreiniging

Jos Toes,
directeur Shunter Locomotives, Rotterdam

Shunter Locomotives onderhoudt treinstellen en wagons in Nederland, België en Duitsland, voornamelijk in het goederenvervoer. Jos Toes is leider van het bedrijfsonderdeel dat verantwoordelijk is voor de locomotieven.

“Een enkele keer komt het helaas voor dat iemand zich op het spoor van het leven berooft. Daarna is het uiteraard onze taak om de locomotief te reinigen. In het verleden hebben we dit zelf opgepakt, maar het is voor een onderhoudsmonteur behoorlijk confronterend om menselijke of dierlijke resten van het materieel te moeten verwijderen. Vaak zijn de stoffelijke resten zodanig onder de locomotief verspreid, dat deze professioneel en met zorg moet worden gereinigd. Daarvoor schakelen wij PMF in. Wij plaatsen het materieel in onze werkplaats op een speciaal spoor, zodat de specialisten van PMF de ruimte hebben om hun werkzaamheden uit te voeren.”

Uitstekende service
“We werken nu al een aantal jaren samen met PMF. De responstijd en service zijn uitstekend. PMF werkt bijzonder flexibel. Dat is buitengewoon prettig en nuttig, aangezien elk incident weer anders van aard is. Dat heeft bijvoorbeeld te maken met de aard van de verontreiniging of de prioriteiten van onze klanten. Door de professionele service van PMF kunnen wij het materieel spoedig en schoon weer inzetten.”

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons werk en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Uw gegevens zijn veilig! Uw emailadres en andere gegevens zullen niet worden gepubliceerd of gedeeld met anderen.

Back To Top