mailMail bel(088) 0541 000       Specialisten in het reinigen van overlijdenslocaties en calamiteitenreiniging

Hans van de Weerd,
mede-eigenaar Van de Weerd Uitvaartzorg, Ede

Uitvaartverzorger Hans van de Weerd werkt graag samen met PMF. Hij is meer dan tevreden over de resultaten die de specialisten van PMF boeken.

“Soms treffen we een overledene in een dusdanige staat aan, dat de woning gereinigd moet worden. Dan bellen we met PMF. Zij zijn altijd heel snel ter plaatse en gaan direct aan het werk. Het resultaat is perfect! Je kent een woning vaak niet meer terug: keurig opgeruimd, helemaal schoongemaakt, fris en reukvrij.”

Zorg voor nabestaanden
“Nabestaanden willen na een vinding vaak graag weer de woning betreden, bijvoorbeeld om kleding of spullen van de overledene op te halen. Wij willen hen die gelegenheid zo snel mogelijk bieden. Dankzij PMF lukt dat. Als nabestaanden al na anderhalf, twee uur in een volstrekt schone woning terecht kunnen, is dat ontzettend fijn.”
“Laatst waren de kinderen van een overledene op bezoek in ons uitvaartcentrum. Toen zij een half jaar eerder hun dierbare in haar woning hadden gevonden, zaten ze met de handen in het haar over het reinigen van de woning. Ze waren nog steeds onder de indruk en dankbaar voor wat PMF voor ze had betekend.”

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons werk en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Uw gegevens zijn veilig! Uw emailadres en andere gegevens zullen niet worden gepubliceerd of gedeeld met anderen.

Back To Top