mailMail bel(088) 0541 000       Specialisten in het reinigen van overlijdenslocaties en calamiteitenreiniging

Johan van Rosendaal,
Chef opsporing District 10 van politie-eenheid Rotterdam

Johan van Rosendaal fungeert tijdens grootschalig onderzoek als tactisch coördinator. In zijn functie heeft hij te maken met alle werkzaamheden en partijen rond een Plaats Delict. Zo ook met Post Mortem Facilities.

“Wanneer een gebouw, woning of ruimte de plaats van een misdrijf is geweest, dan kan het voor onder andere de nabestaanden enorm confronterend zijn om de plek ongereinigd aan te treffen. In het kader van slachtofferzorg is het dan ook de wens van de politie om de Plaats Delict vakkundig te laten reinigen voordat deze weer wordt betreden. Het werk dat PMF doet is om die reden zo ontzettend belangrijk.”

Opzienbarende resultaten

“De specialisten van PMF zorgen ervoor dat het pand in kwestie, nadat het is vrijgegeven door de Officier van Justitie, weer toegankelijk wordt. Ze zijn altijd snel in te schakelen en bereiken opzienbarende resultaten. Ik verbaas me er geregeld over hoe PMF een Plaats Delict weer weet op te leveren. Naast een gedegen afronding van een politieonderzoek is het snel weer kunnen betreden van een bepaalde plek voor nabestaanden erg belangrijk. Het stelt hen in staat de verwerking van een groot verlies spoedig en op respectvolle wijze te kunnen vervolgen.”

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons werk en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Uw gegevens zijn veilig! Uw emailadres en andere gegevens zullen niet worden gepubliceerd of gedeeld met anderen.

Back To Top